Bårist Vi leverer garnet ferdig beiset og knytt, nødvendig utstyr og noen kjemikalier til ytterligere farge. Vi gir en enkel veiledning som gjør plantefarging til en gjennomførbar aktivitet, gjerne over et par dager. Vi leverer garnet ferdig beiset og knytt, nødvendig utstyr og noen kjemikalier til ytterligere farge. Vi gir en enkel veiledning som gjør plantefarging til en gjennomførbar aktivitet, gjerne over et par dager. Vi leverer garnet ferdig beiset og knytt, nødvendig utstyr og noen kjemikalier til ytterligere farge. Vi gir en enkel veiledning som gjør plantefarging til en gjennomførbar aktivitet, gjerne over et par dager.

TRADISJON–SKAPERGLEDE–MILJØ–KVALITET

Lollo plantefarging

Å plantefarge garn gir rom for en aktiv uteskole. Først med plukking av planter, lav og kongler. Så samling rundt bålet for å gi ullgarnet spennende og naturlige farger med gryta trygt plassert på en bålrist.

Mange oppfatter plantefarging som en aktivitet som krever mye forberedelse. Vi leverer garnet ferdig beiset og knytt, nødvendig utstyr og noen kjemikalier til ytterligere farge. Vi gir en enkel veiledning som gjør plantefarging til en gjennomførbar aktivitet, gjerne over et par dager.

Plantefarging kan også foregå på skolekjøkkenet.


Send inn din bestilling: HER

VEILEDNING ·  PRODUKTER ·  PRISLISTE

Vi leverer garnet ferdig beiset og knytt, nødvendig utstyr og noen kjemikalier til ytterligere farge. Vi gir en enkel veiledning som gjør plantefarging til en gjennomførbar aktivitet, gjerne over et par dager.

Maja produkter produserer og selger utstyr og materiell til å dyppe lys,lage papir og plantefarge garn.Kundene er skoler, institusjoner og private

Briskebyveien 17
1940 Bjørkelangen
Telefon: 92 88 77 60
post@maja-produkter.no